Læs mere om Jacob Handberg her

Om mig

Jeg hedder Jacob

Lær mig bedre at kende

I mere end 20 år har jeg arbejdet med salg, marketing og forretningsudvikling.

Lige så længe jeg kan huske, har jeg kunne lide interaktionen mellem 2 mennesker. Den magi der sker, når salget går op i en højere enhed og begge parter får noget med derfra. Det er et perfekt salg for mig. 

Jeg er passioneret i alt jeg laver, uanset om det er rollen som far, iværksætter eller når jeg har sat mig for at gennemføre endnu en IRONMAN.
Jeg er dedikeret og går den ekstra mil, for at komme succesfuldt i mål med det jeg har sat mig for. Det hjælper måske også, at jeg hjemmefra har lært, at når jeg starter noget, så gør jeg det også færdigt.

jacob about me
Motivation

Passionen driver mig mod målet

Personligt er jeg far til 3 piger, kæreste med Ditte og en glad triatlet. Jeg har gennemført 5 IRONMAN og ved hvad det vil sige at holde ud. 

Jeg bringer altid passion ind i mine samarbejdsrelationer og går altid forrest. 

foredrag om motivation og nå sinde mål

Salg er min passion og har været det i over 20 år. Jeg søger hele tiden at udvikle mig med nye trends og metoder, til at blive mere effektiv i salgsprocessen. 

Udover at hyre mig på grund af min passion for salg, så er her 3 grunde til vi skal arbejde sammen.

Jeg har gjort det selv.

Når du skal lære, så vil du lære det af en der har prøvet selv. Jeg har ingen statiske kurser eller skabeloner. Jeg har derimod masser af erfaring fra forskellige brancher. Jeg har arbejdet i alle aspekter af salget, lige fra at have kørt jylland tynd på kundebesøg, til at være salgschef for hele nordeuropa

Jeg har mere end 20 års praktisk erfaring med salg og har prøvet det meste. Jeg vil gerne vise dig og dit team hvordan jeg arbejder, og hvordan jeg kan overføre min praktisk erfaring til dig.

Jeg er uddannet til at hjælpe dig.

Jeg er certificeret business coach med speciale i iværksætteri og har derudover også en uddannelse som mentaltræner. Det er et godt udgangspunkt for at flytte mennesker der har brug for et lille skub.

Jeg har mange tusinede timers erfaring og har før hjulpet nogle i din situation.

Jeg skaber resultater

I mere end 20 år har jeg arbejdet med salg og forretningsudvikling. Jeg har beskæftiget mig med alt fra den lille solo selvstændige til nogle af de største virksomheder i Europa. Jeg har hjulpet flere tusinde mennesker til bedre performance i mere end 10 forskellige lande i hele Europa.

Blandt mine tidligere kunder er PFA Pension, Arp-Hansen Hotel Group, Best Western, Falck, LINAK France, Terma og en lang række flere virksomheder, hvor jeg har track record for både virksomheder og iværksættere. 

Jeg sætter en ære i at levere høj kvalitet og får langt de fleste kunder via mund-til-mund.

 

Det handler om passion

For mig handler det ikke om du er stor eller lille. Jeg elsker den passion og dedikation som solo selvstændige ligger for dagen. Den ligner meget mig, og derfor plejer det at være et godt match.

Skal jeg hjælpe dig med at tage det næste skridt i din forretning, så kontakt mig her.

Kontakt mig i dag

Bliv ringet op

Lad mig ringe dig op, og lad os tale om dig.