Læs mere om

Salgscoaching

Salgscoaching for dig

Salgscoaching er det mest effektive værktøj, til at få mere ud af dig som SOLO selvstændig, virksomhedsejer og iværksætter. 

I dag er der mere fokus på coaching end tidligere, men desværre har mange virksomhedsejere ikke tid eller ressourcer til at planlægge og modtage coaching-sessioner på regelmæssig basis.

Som tidligere salgschef ved jeg hvor vigtigt coaching er for din performance og udvikling.  

Når du har mig som din businesscoach, så er jeg 100% engagere i din udvikling, 

salgscoaching med jacob handberg

Du vil udvikle dig

Du er sikkert her, fordi du gerne vil udvikke din virksomhed eller din egen performance.

Mange vælger ofte et kort kursus, for at få ny viden og værktøjer og afhjælpe de kompetencer som de søger inden for et specifikt område. Et salgskursus kan være rigtig fint, men har du brug for at grave lidt dybere, så er det at vi skal kigge på dine muligheder for salgscoaching. 

Du har måske allerede selv prøvet, måske har du læst en bog eller set et par videoer på youtube, men du er alligevel gået lidt i stå. Du er blevet træt af prøve dig frem og prøve at finde ud af hvad der ikke virker. 

Det er her et strukturet coaching forløb kan hjælpe dig til at vækste din virksomhed. Det hjælper dig med ansvarlighed, og det betyder, at du tager handling - den slags handling, der giver resultater. Jeg bruger gennemtestede metoder, der har virket for andre kunder og er baseret på min mangeårige salgserfaring.

Afhængig af hvor hurtigt du vil se resultater, er der 2 muligheder for dig. 

On demand salgscoaching

High Performance

Er du en high performance profil, er det denne mulighed du skal vælge. Du arbejder bedst uden for en fast rutine, og vil have ektraordinært hurtigt adgang til din salgscoach. Det er også for dem, der foretrækker ikke at vente til en planlagt aftale for at komme videre, fordi de har deres egen tidsplan.

Dine coachingopkald foretages, når du vil, lige så længe som du vil. Hver måned fylder vi op med friske timer på din coaching konto, og du kan bruge dem i halve eller hele timer når dit behov opstår.

Salgscoaching i faste rammer

Fast Track

Denne mulighed er for dig, der har travlt med at skabe resultater, og som har erkendt, at det er en fordel med hjælp undervejs. Der er indbygget tidsbestemte opgaver, der skal udføres efter hver coaching session, for maksimale resultater.

Med denne mulighed får du 3 planlagte 50 minutters opkald om måneden, du kommer hurtigt i gang, bliver på sporet og eliminere undervejs forhindringer. 
Fokus er at du skaber mere forretning end du ville på egen hånd.

salgscoaching med jacob handberg

Hvorfor salgscoaching

Salgscoaching er en effektiv måde at skabe mere aktivitet, særligt for dig som SOLO selvstændig. Når jeg arbejder med salgscoaching er det altid skræddersyet til dit behov.

Når du afsætter tid til at lære og forstå dit selv, kan du løftes til at yde på et helt nyt niveau. 

Jeg tilbyder individuel salgscoaching for SOLO selvstændige, der er tilpasset dig. Har du i stedet et team, så læs om team performance.

lh

Lars Hansen

Rengøringsgruppen ApS

Seriøst, dygtig og til fornuftige priser. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Jacob.

Hvad er salgscoaching?

Mange forveksler salgscoaching med salgstræning, men det er to meget forskellige ting. 

I salgstræningen tager jeg ansvar for at give dig ny viden, salgscoaching fokuserer på at hjælpe dig med at opdage dine egne styrker og svagheder, identificere og overvinde forhindringer og finde nye måder at se salgsmuligheder på.

Det involverer normalt spørgsmål og samtaler med dig for at hjælpe dig med at finde dit eget potentiale og maksimere deres præstationer.

Det Internationale Coaching Community (n.d.) beskriver coaching som at frigøre en persons potentiale, maksimere deres præstationer og hjælpe dem med at lære i stedet for at lære dem.

Bliv kontaktet

Få et tilbud eller bliv ringet op

Klik på knappen og udfyld informationerne, så kontakter jeg dig snarest muligt.