Læs mere om

Et kraftfuldt foredrag om at nå sine mål

Måske ligner jeg mange andre, men min historie er en kraftfuld påmindelse om, at intet er umuligt. 

I mit foredrag kan du lære mere om, hvordan jeg kom videre fra min ulykke, til at gennemføre den ultimative udfordring.

Sport har altid været mit fristed. Windsurfing, basketball, fodbold og håndbold. Der findes nok ikke en sport jeg ikke har prøvet. Men en skæbnesvanger dag under en venskabelig håndboldkamp ændrede alt. Mit knæ svigtede mig. Den fysiske smerte var overvældende, men intet sammenlignet med den mentale kamp, jeg stod overfor.

Foran mig ventede en operation og 14 måneders genoptræning med en dygtig fysioterapeut.  Til mit final check på hospitalet glemmer jeg aldrig lægens ord. "Du kommer aldrig til at løbe igen, Handberg." Hans ord rungede i mine ører, men de tændte også en flamme i mig. De satte tanker i gang i mit hoved: Hvad hvis jeg kunne bevise ham forkert? Hvad hvis jeg kunne komme tilbage stærkere end nogensinde?

Uden at vide hvordan jeg skulle komme stærkere tilbage, introducerede en visionær træner mig til den tanke, der skulle ændre mit liv: At sætte et mål. Hun sagde, "Hvis du vil komme ud over den anden side stærkere end nogensinde, skal du have noget at sigte efter." Min horisont blev pludselig bredere.

Motivationens magt


I de dage, hvor smerterne var hårdest, og tvivlen kravlede ind på mig, var det motivationen, der drev mig. Motivation fra et dybt ønske om ikke kun at genfinde mig selv men at overgå mine tidligere grænser. 

Disciplin - Hemmeligheden bag min succes


Men motivation alene var ikke nok. Jeg lærte hurtigt, at bag enhver succes ligger utallige timer med hårdt arbejde og disciplin. Selv de dage, hvor jeg helst ville give op, mindede disciplinen mig om mit ultimative mål. At gennemføre en IRONMAN. Jeg drømte om at krydse mållinjen, følelsen af at have overvundet alle odds.

Det blev min daglige guide, den faste rutine, som sørgede for, at jeg forblev på sporet mod min IRONMAN-drøm. 

 

Et foredrag om motivation og disciplin

Din styrke, dit potentiale:

Min rejse er ikke kun min egen. Den er et eksempel på, hvad vi alle kan opnå, hvis vi tør drømme stort og kombinere dette med ubøjelig disciplin. Jeg er blevet beviset på, at selv i mødet med de største udfordringer, er der en chance for at opdage vores sande potentiale.

Forvandl dit team med mit foredrag og inspiration.


Vil du have dit team til at føle denne gnist af inspiration? Gennem mit foredrag bringer jeg min historie til liv, motiverer og inspirerer teamet til at overvinde deres egne udfordringer. Som Ernst Jønsson sagde efter et af mine foredrag på Nyborg Strand: "220 deltagere blev fastholdt i et spændende og meget inspirerende foredrag."

foredrag om motivation og nå sinde mål
ej

"220 deltagere blev fastholdt i et spændende og meget inspirerende foredrag"

Ernst Jønsson

Kontakt mig i dag

Lad mig dele min passion, min kamp og min sejr med dit team. Sammen kan vi tænde en ild i dem og få dem til at stræbe efter deres egne drømme med både motivation og disciplin.

Kontakt mig i dag og hør mere om mit motiverende foredrag. 

Bliv kontaktet

Få et tilbud eller bliv ringet op

Klik på knappen og udfyld informationerne, så kontakter jeg dig snarest muligt.